Kjempesuksess for sommerskiskolen i uke 26 - ny mulighet i uke 33

Langrennsgruppa gjennomførte en nydelig og variert sommerskiskole i uke 26.

Nå forbereder vi for gjentakelse´ av suksessen i uke 33. Ny mulighet til å delta på årets sommerskiskole. 

Nedenfor finner du info samt link til Facebooksiden med program og mer info om årest sommerskiskole.

Vi gleder oss!

2020-06-19
per-ivar@roail.no
SOMMERSKISKOLEN 2020 - VI TAR COVID-19 PÅ ALVOR:
 
 
Røa sommerskiskole er en åpen sommerskiskole for aktive barn og unge. Hos oss skal du treffe nye venner, ha det gøy, lære nye aktiviteter, beherske nye aktiviteter og trene godt.
Som alle andre har vi vært nødt til å justere vårt program iht Covid-19. Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer og ønsker å legge forholdene til rette for at vi, sammen med deltagerne, skal kunne overholde retningslinjene og redusere smittefaren. Derfor har vi flyttet hele Sommerskiskolen 2020 ut i fri luft og vi har valgt å bytte ut skihallen Snø med roing på Bogstadvannet og klatring i Tryvann.
Sammen med Christiania Roklub og Norges Roforbund ønsker vi å gi årets Sommerskiskoleelever en innføring i roing som en morsom aktivitet og som en treningsform. Trening i roing og langrenn har høy overføringsverdi til hverandre. Vi tør si det slik at en skiløper gjerne kan bytte ut joggeskoene med robåten og få større treningsutbytte- og så er det kjempemoro, og du kan gjøre det på Bogstadvannet.
De yngste Sommerskiskoleelevene vil også få prøve seg i de tøffe og raske "sculler" men de får nok mest utbytte av å øve i litt stødigere farkoster. Vi deler inn i hensiktsmessige grupper for å sikre minimal smitterisiko og for å sikre best mulig ferdighetsutbytte.
 

LangrennBarmark.JPG

Aktiviteter

19.11.2021
Røa Småguttecup 2021

17:30 - 20:00

Røa Kunstisbane Bogstad

08.01.2022
Røa Torg BandyCup 2022

09:00 - 20:00

Røa Kunstisbane Bogstad