Strålende oppstart på allidrett og barnegym

Mandag 23. august startet vi opp igjen med allidrett og onsdag 25. august starter vi barnegym. Det krydde av ivrige barn og foreldre på første allidrettstrening på Røa Idrettsplass i går.

2021-08-24
per-ivar@roail.no

Allidrett for førsteklassinger og barnegym (for 3-5 åringer) i Røa IL har alltid vært populær, og de siste årene har vi satt nye deltakerrekorder flere år på rad. 

Slik tror vi også at det blir i år. Allerede på første dag hadde vi over 100 nye deltakere på allidretten og vi har nesten 50 påmeldt til barnegym. Det er vil utrolig stolte av fordi vi synes at dette er fantastiske tilbud, og det gir grunnlag for deltakelse i aktivteter i mange år fremover.

Mens barnegym har fokus på motorikk, får deltakerne på allidretten bli kjent med mange ulike idretter gjennom høsten, vinteren og våren. Gjennom skoleåret får de testet ulike idretter som vi har i Røa IL, men også andre. På programmet står blant annet inne- og utebandy, langrenn, fotball, sykkel, orientering og friidrett og kanskje triatlon og noen overraskelser......

En bonus for barnefamiliene er at også foreldrene - på samme måte som barna - stifter nye, gode bekjentskap.

FREMDELES HAR VI PLASS TIL NOEN TIL PÅ ALLIDRETT, SÅ DET ER BARE Å TA KONTAKT MED: cecilie@roail.no.

Allidrett_oppstart_210823_4.jpg

Aktiviteter

08.01.2022
Røa Torg BandyCup 2022

09:00 - 20:00

Røa Kunstisbane Bogstad