Etterskole-bandy

Røa bandy tilbyr også for sesongen 2018/19 "etterskole-bandy" på Bogstad Kunstisbane, for barn på skolene i nærområdet - Bogstad, Voksen, Lysejordet, Grindbakken og Huseby.
 
Det blir organisert transport fra skolene etter AKS (avhengig av skole), og barna må hentes av foresatte på Bogstad Kunstisbane når treningen er slutt. 

 

Påmelding  

Påmelding gjøres her: PÅMELDING

 

Målgruppe og treningsbeskrivelse

Dette er et tilbud for alle jenter og gutter som vil gå på skøyter og spille bandy, uavhengig av forkunnskaper eller om man ønsker å spille på et lag eller ikke. Du trenger ikke å være medlem i Røa IL for å delta, så inviter gjerne venner med og ha det morsomt sammen på isen.
 
Barna blir delt opp i treningsgrupper (etter foreldre/barns ønske og ferdigheter), der treningen blir tilpasset slik at det skal bli gøy og utviklende for alle.
 

Man kan prøve en gang før man bestemmer seg om man vil være med videre. 

Kompetente trenere (se Trenere under) vil følge gruppene gjennom treningene, der de ettter ferdigheter/behov vil kunne lære bort alt fra avanserte øvelser tilpasset 11'er / 7'er spill til grunnleggende skøyteferdigheter.
 

TiderT

Torsdager fra 14.30 - 16.15 

NB! Vi har en ordning for de som ikke når oppstart 14.30. Meld dere på som vanlig og ta så kontakt med  vladislav@roail.no.

Vi deler opp i en førjulsdel og en etter. Man kan melde seg på førjul, etterjul eller begge (og prisen varierer litt mhp om du melder deg på litt eller alt).

Trening del 1 (15.nov - 20.des)

Trening del 2 (3.jan - 14.mars)

Trening hele vinter (15.nov - 14.mars)

Transport

Man kan bestille buss/taxitransport for sitt barn fra skolen for 70 kr pr gang. Dette gjøres ved å velge trening + taxi via vanlig påmelding.

Vi har en normal transportrute, men setter også opp ekstratransport for barn som slutter senere en normal-hentetidspunktet (se under for ekstra bus/taxi)

Normal transport
Avgang fra Lysejordet skole er med taxi klokken 14.10, fra Huseby klokken 14.05, og fra Voksen skole 14.15.
- Oppmøtested ved Lysejordet skole er parkeringsplassen over skolen (ved lærerparkeringen).
- På Huseby og Voksen er oppmøtested parkeringsplassen ved inngangen.
- Barna som går på Bogstad skole vil bli hentet i skolegården klokken 14.20 av en av trenerne (og fulgt bort til banen).

Ekstra transport
Det er mulig å ordne en ekstra buss/taxi til barna som ikke når den første bussen. Meld dere på som vanlig og ta så kontakt med vladislav@roail.no.

Barna må hentes på Bogstad Vinterparadis etter endt trening. Vi anbefaler å parkere på Bogstad Golfs parkeringsplass og gå ned, da det kan være noe trafikk ved skolen på denne tiden.

Trenere 

Etterskole-bandy ledes av Vladislav Alfertyev, A-lagstrener og ansatt i Røa IL, og trenere vil være erfarne bandyspillere fra vårt A-lag og juniorlag.

Utstyr / klær

Barna må ha med skøyter, hjelm, bandykølle og halsbeskytter/skinn.
Sjekk Bandy effekter for hva du trenger og hvor du kan få tak i utstyr.

Treningen foregår ute, så sørg også for at barnet er kledd for været.

Mat / Drikke

Vi serverer frukt og drikke til barna før treningen starter. 

Pris

Prisen er:

Trening del 1 (6 ganger) - kr.1100 uten taxi / kr. 1520 med taxi

Trening del 2 (10 ganger) - kr.1800 uten taxi + kr. 2520 med taxi

Trening hele vinter (16 ganger) - kr. 2400 uten taxi + kr. 3520 med taxi

NB! Man trenger ikke å være medlem av Røa IL / Røa Bandy for å delta, og man kan prøve en gang før man bestemmer seg om man vil være med videre (NB! meld dere på og betal som vanlig, hvis dere velger å ikke være med etter å ha prøvd en gang, refunderer vi beløpet).

Husk at det er skattefradrag på utgifter ifm pass av barn under 11 år.
Etterskole bandy drives etter selvkostmetoden. Et eventuelt overskudd går til å drifte isbanen på Bogstad.

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!