Velkommen til aktivitetscamp i uke 27!

Bli med på et av årets kuleste arrangementer i uke 27, da vi inviterer barn mellom 7-13 år til idretts og aktivitetscamp! 

2020-05-30
patrik@roail.no

Det går mot en spesiell sommer for mange mht ferieplaner og ferieavvikling. Røa IL ønsker derfor å tilby barn som er hjemme i uke 27, en hel uke med ulike aktiviteter der fokus legges på variasjon og idrettsglede!

 

Bandygruppen med sportssjef Patrik Heed i spissen står ansvarlig for planlegging og gjennomføring av aktivitetscampen. Patrik er forøvrig også leder for barnefotballen og fotballakademiet i Røa IL. Øvrige aktivitetsledere/ trenere under uken vil være de eldre guttespillerne fra Røas bandylag som alle har vært med på å vinne NM de siste årene.

 

I løpet av aktivitetsuken kommer vi til å prøve oss på forskjellige idretter, samt gå og/eller sykle turer i nærmiljøet. På programmet kommer idretter som for eksempel innebandy, frisbee, fotball, bandy, håndball, slåball, tennis, golf, friidrett og turn. Alt i et format som skal være engasjerende og gøy for barna.

 

Aktivitetene vil i hovedsak foregå på fotballbanene på Røa og i området omkring. Så vil vi også til å ta oss ut på litt lengre turer hvis vær og gruppestørrelse tillater det. Det blir oppmøte kl 09:00 og avslutning kl 15:00, hver dag (mandag - fredag).

 

Aktivitetscampen er for alle barn, jenter og gutter, mellom 7-13 år (f. 2013 - 2007) som ønsker en uke med trening og morsomme aktiviteter i starten på sommerferien! Vi kommer til å legge til rette for at alle barn skal ha en uke fyllt med aktivitet og idrettsglede! Glede, mestring og raushet!

 

Gruppeinndeling tilpasses etter hvor mange som melder seg på. Hvis vi blir så mange, hvilket vi selvsagt håper at vi skal bli, så deles gruppene inn etter alder.

 

Deltakeravgift: kr 1250:- for hele uken. 

 

Link til påmelding:  Påmelding aktivitetscamp 

 

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt:

 

Patrik Heed

patrik@roail.no

45209504

Lengdehopp_Action_Hopp_Bruk.jpg


 
 
 

Aktiviteter

14.11.2020
Røa IL bandyskole

11:00 - 12:00

Røa kunstis - Bogstad vinterparadis

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!