Støtt bygging av kafé- og garderobebygg på Bogstad Kunstisbane

Støtt bygging av kafé- og garderobebygg ved å kjøpe andeler!

Vi ønsker å finansiere byggingen av Røas nye kafé- og garderobebygg på Bogstad Kunstisbane blant annet gjennom salg av andeler.

- Bronseandel: kr 500
- Sølvandelkr 2500
- Gulllandelkr 5000

Andelshavere vil motta et andelskort som korresponderer med bidraget. Vi legger også ut elektroniske lister på våre nettsider. I tillegg vil oversikter over andelshavere av sølv- og gullandeler rammes inn og henges opp i kafébygget når det er ferdigstilt. NB! Si ifra hvs du ønsker å være anonym.

Hvordan kan jeg støtte?

Klubben og lagene vil selge andelskort ved forskjellige anledninger frem mot byggestart i 2017. For å kjøpe en andel trenger du bare å vippse penger eller overføre ønsket beløp til Røa bandys konto.

VIPPS til 87890

Kontonummer: 1609.04.55528
- Kontoinnskudd merkes med "Andel", ditt navn og adresse.

I etterkant vil du motta et andelskort. For innskudd over kr 2500 kan klubben også lage ligningsvederlag for skattefritak ifm gaver.

Du er selvsagt ikke bundet av andelsbeløpene. Vi er takknemlige for ethvert bidrag - uavhengig av størrelse! 

Nytt kafé- og garderobebygg på Bogstad Kunstisbane

Røa Bandy har bygget et helt nytt kafé- og garderobebygg ved Røa Kunstisbane Bogstad. Dette hadde byggestart høsten 2017. Vi har fått kommunal støtte til deler av prosjektet, men vi samler inn resterende middler gjennom kronerulling og dugnader.

Ett nytt kafé og garderobebygg er ett stort løft for skøyte og bandyaktiviteter på Røa, og vil være til glede for både klubb, publikum og alle som benytter skøyteanlegget. I tillegg er caféen et godt valg for alle som er på langrennstur eller benytter Røa Langrenn sin arena rett i nærheten.

Fotomontasje%20nytt%20bygg_cut.png

Vi har fått tildelt et stort tilskudd fra Oslo Kommune og har selv noe egenkapital. Vi ønser fremdeles støtte fra ildsjeler slik at dette flotte anlegget på 400 kvm, med 4 garderober, dusjer, toalettet og egen kafeteria med kjøkken blir slik vi ønsker.  

Her trenger vi Røas og din støtte.

Sjekk hvordan du kan støtte gjennom innskudd og andelskjøp her

 

Garderobebygg%20m%20vipps%2023.01%20a4.jpg

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!