Smågutt tok sølv i Kosa Cup

Røa spilte semifinale mot seg selv i sesongens første bandycup

2017-11-01
pmnordby

Forrige sesong deltok Røa i småguttklassen 02/03 med en spillergruppe født i 2003 og 2004. Denne sesongen har spillergruppa blitt ett år eldre, og med over 20 spillere valgte Røa å låne spillere fra 2005-kullet og melde på to lag i sesongens første bandycup.

For å gi alle gode utviklingsmuligheter ble det delt inn i to jevne lag med et håp om at begge lag skulle ta seg videre til sluttspillet. Denne taktikken fungerte over all forventning, og på cupens første dag ble Røa 2 gruppevinnere med 5 poeng og 22-2 i målforskjell i gruppe med Ullern, Stabæk 2 og Ready 2. To dager senere klarte også Røa 1 å bli gruppevinnere etter seire over sterke lag fra Hauger og Ready.

Da begge lag vant hver sin kvartfinale tilsa reglene at Røa 1 og Røa 2 måtte spille semfinale mot hverandre. Dette ble selvfølgelig en jevn kamp, men til slutt ble det 2-0 til Røa 2, som dermed sikret seg finaleplass. 

I finalen ventet Drammen, som hadde dominert alle sine kamper frem til semifinalen der de til slutt beseiret Høvik på straffekonk. Finalen startet jevnt, men Røa ved pause sto det 2-1 til Røa og alle øynet et håp om at dette skulle holde hele veien. Til slutt ble likevel motstanden for sterk og Drammen vant finalen 5-3. 

Det hadde selvfølgelig vært moro å ta med den gjeveste pokalen hjem, men vi er veldig fornøyd med at begge lag fikk mange kamper og at vi klarer å stille med to 11er-lag som begge tar seg helt til semifinale. 

Vi gratulerer Drammen med seieren og Stabæk med en veldig bra gjennomført cup!

Aktiviteter

01.11.2019
Bandy five-a-side 2019/20

00:00 - 23:00

Røa Kunstisbane Bogstad

25.03.2020
Årsmøte for Røa IL

20:00 - 21:30

Klubbhuset

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!