Koronavett; Viktige begrensninger for å sikre høyest mulig spiller-deltakelse

Røa IL ønsker at flest mulig utøvere (spillere, løpere etc) kommer på treninger og kamper - innenfor de reglene som er satt av Norges forballforbund og helsemyndighetene våre. 

Bestemmelsene som gjelder i forhold til korona legger begrensninger på hvor mange vi kan være på den enkelte arena, og dette ønsker selvfølgelig idrettslaget å respektere. Det betyr at tilskuere og foreldre som ikke trenger å være tilstede, må vike plassen for utøvere og at utøvere ikke oppholder seg unødvendig lenge på arenaen før og etter kamp/trening. 

Les mer nedenfor om hvordan vi skal praktisere dette: 

2020-08-26
per-ivar@roail.no

Begrenset antall tilstede under trening og kamp

 
Retningslinjene fra Norges Fotballforbund og Oslo kommune setter begrensninger på hvor mange mennesker som kan være tilstede under aktivitet på Røabanen.

 

For Røa IL er det viktig at vi bidrar til å redusere smitte - blant annet ved at vi respekterer reglene som gjelder. Vi ønsker samtidig å gi alle spillere som har lyst til å trene mulighet til dette. Da må andre som ikke trenger å være tilstede, vike plassen for våre utøvere.

Ledere i Røa IL og trenere forsøker å spre treninger og kamper slik at vi kan få plass til alle de som ønsker å trene. I forbindelse med kamper vil vi ha kampverter som vil ha kontroll over antallet og vurdere behovet for tiltak - eventuelt i samarbeid med ledelsen i idrettslaget. Derfor er det viktig at foreldre og andre tilskuere selv tar ansvar og respektere behovet for at de ikke forblir på arenaen når det ikke er nødvendig eller mulig at de er tilstede. 

Alle må samarbeide. Sammen hjelper vi hverandre med å opprettholde det sportslige tilbudet uten å gå på akkord med helsemyndighetene sine bestemmelser. Sammen har vi alt å vinne ved å bidra til å redusere smittespredning og komme raskest mulig tilbake til "normalen".

Det er selvfølgelig fortsatt fint å bringe og hente barna før og etter treninger og kamper, men det er nødvendig at dere holder dere borte under selve økten. 

Vi ønsker at alle utøvere/spillere unngår å komme unødvendig tidlig på arenaen, og at de forlater den så raskt som mulig etter kamp/trening. På den måten gir de plass til andre spillere slik at de kan trene på en tryggest mulig måte. Da blir det best mulig for alle!

GJENNOMFØRING AV FOTBALLTRENINGER

  • Treningsgruppene kan maks inneholde 20 spillere. Det er viktig å presisere at gruppen er utøvere. Ledere, trenere kommer i tillegg.  
  • Alle personer på trening skal registreres med navn, telefonnummer og tidspunkt for mulig smittesporing. Det henger nå skilt med QR-koder på anlegget og ved inngangene. ALLE som ikke har en funksjon rundt gjennomførelse av økt/kamp, SKAL registrere seg og dette gjøres enkelt ved å scanne QR-kodene med kamera på mobiltelefon.  
  • Utover aktive utøvere bør antall trenere/ledere holdes på et minimum pr. gruppe for å gjennomføre aktiviteten i henhold til Fotballens koronavettregler. 
  • Foreldre bør ikke være til stede ved treningsfeltet.
  • Det er avgjørende å ha godt smittevern før – etter, og gjennom hele treningsøkten.
OG - TIL SLUTT; VI ØNSKER FREMDELES SÅ MANGE TILSKUERE OG FORELDRE TILSTEDE PÅ KAMPER OG TRENINGER NÅR SITUASJONEN NORMALISERER SEG OG DETTE BLIR TILLATT FRA MYNDIGHETENE OG NORGES FOTBALLFORBUND!
RØA IL ØNSKER AT ALLE FÅR DELTA OG OPPLEVE GLEDE, MESTRING OG RAUSHET PÅ ALLE VÅRE ARENAER NÅR DETTE ER MULIG OG TILLATT!

IMG_8132.JPG

Aktiviteter

04.03.2021
Røa vinter fotballakademi

14:30 - 16:00

Røa allianseidrettslag

Kalender

Mars
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234