For alle trenere i Røa IL! AVLYST

WORKSHOPEN ER AVLYST OG BLIR SATT OPP PÅ ET SENERE TIDSPUNKT.

Trenerne er den viktigste ressursen vi har i Røa IL!

2018-04-05
rogerroa

Trenerne er den viktigste ressursen vi har i Røa IL!

Hele året tilrettelegger våre trenere for at barn og unge i lokalmiljøet skal ha et trygt og utviklende idrettstilbud på kunstgresset, i skiløypa, på bandyisen, på sykkelveiene og i vannet.  

Idrettsaktivitet for barn og unge i Norge skal være verdibasert og ta vare på alle.

Skoleringen og utviklingen av trenere skal gi trenerne gode verktøy for å kunne utføre treneroppdraget sitt effektivt og innenfor de verdiene og retningslinjene norsk idrett har vedtatt.

Det er mange forventninger til en trener for barn og unge, og trenerne havner jevnlig i situasjoner og dilemmaer de må takle der og da.

For å bli bedre på å ta gode verdivalg og å skape gode relasjoner til utøvere, foreldre og andre inviterer Røa IL deg som er trener til en kveld der vi skal se på trenerrollen i Røa IL og hvordan utøve et verdibasert trenerskap.

Vi får besøk av Antero Wallinus-Rinne , som er ansvarlig for trenerutvikling i Norges Idrettsforbund, det vil si utviklingen av Trener 1, 2, 3 og 4 for alle idretter tilsluttet Norges Idrettsforbund.

Ante har vært trener i 30 år blant annet på topp- og breddenivå i innebandy og friidrett for kvinner og menn, og har arbeidet innen trenerutvikling for alle kampidrettene i Norge med base i Norges Kampsportforbund.

Han bygget opp fotballskolen i Skeid og var trener for barn og ungdom i fotball. Ante har utdanning fra Norges Idrettshøgskole med hovedfag innen coaching.

Velkommen til workshop mandag 9. april klokka 18.00-22.00 på Klubbhuset!

Påmelding via kalender i høyre kolonne på www.roail.no

Direkte link:

https://www.roail.no/ajax/event/signup/index.php?event_id=282&date=2018-04-09&eid=&minical_id=409&calid=&page_id=49 

Ved spørsmål vedrørende workshopen, kontakt kathrine.godager@idrettsforbundet.no

Aktiviteter

11.10.2018
Sesongforberedelse Innebandy - Etterskolebandy

15:00 - 16:15

Røahallen

05.01.2019
Røa Energizer Cup 2019

08:00 - 21:00

Røa Kunstisbane Bogstad