rogerroa 2015-06-10 15:16:47

Idrett flere steder

Røa IL holder til på Røa Idrettsplass i Kristian Auberts vei 20 på Røa.

Her er klubbhuset, hvor administrasjonen holder til. I klubbhuset er det en sal som passer til større møter og arrangementer og ett møterom i tillegg. I underetasjen er det garderober.

På Røa Idrettsplass eller Plassen, som anlegget kalles, er det to store kunstgressbaner og en liten, i tillegg til Røahallen. Den lille banen sprøytes om vinteren til isbane, mens den ene store banen holdes åpen til fotball gjennom vinteren. Kunstgressdekket på hovedbanen skal skiftes i 2015 og det planlegges i den forbindelse undervarmeanlegg til banen. 

Bogstad Vinterparadis er et kunstisanlegg i Ankerveien, ved Oslo Golfklubb og Bogstad Skole. Ildsjeler i Røa IL har jobbet med dette prosjektet i mange år og anlegget hadde åpning 13. desember 2014. Det forventes full drift av kunstisbanen vinteren 2015/16.

Jokerbanen er en grusbane på kommunalt friområde ved Bjerkebakken. Noen yngre fotballag med tilknytning til Bogstad skole trener her.

Zinober er et naturgressfelt, som ligger ved Sørkedalsveien/Zinoberveien, ca 2 kilometer forbi Bogstad Gård. Banene her brukes til avvikling av fotballkamper,

Huseby minibane bak FO-bygget er en liten bane, ferdigstilt juni 2015.

Bogstad skole blir brukt som utgangspunkt for Langrennsgruppas barmarkstrening hver høst.

Sørkedalen Idrettsforenings skianlegg brukes av Langrennsgruppa til skitrening hver vinter. I tillegg bruker Langrennsgruppa Skuggenjordet, bak Badesvingen ved Bogstadvannet som nærmiljøanlegg og skileikområde. Holmenkollen Skianlegg brukes også av Langrennsgruppa til skitrening hver vinter.

I tillegg låner idrettslaget flere gymsaler i bydelen, som brukes av yngre lag og grupper hver vinter.

For informasjon om treningstider og -steder for den enkelte gruppe eller lag, se gruppens nettsider.

rogerroa 2016-08-16 14:10:18

Nye anleggsprosjekter

ANLEGGSINFORMASJON PR NOVEMBER 2017:

Det er nå endelig på plass Undervarme på Røa kunstgress 1 til vinteren 2017/18. Informasjon om dette prosjektet finner du her: http://roail.no/Fotball/Sidemeny/Anlegg/Baner/Prosjekt-helarsbane.html

Tribunene ved samme bane er blitt utvidet/rehabilitert og Oslo Kommune har inngått avtale med entreprenør og å bygge permanent tak over deler av tribunen. Arbeidet forventes å være klart til seriestart fotball våren 2018.

Vanningsanlegget som BYM også skulle få på plass tar sin tid og vi har ikke fått noen dato for når dette skal gjøres ferdig. Selve sprederne og rørene rundt banen ble lagt i 2015.

Gjerdet mellom kunstgressbanen og tribunen ble revet når kunstgresset ble byttet ut. Her har BYM valgt å levere flyttbare franske gjerder. 

Lille kunstgress er det kommet nytt lys og nytt gjerde/ballnett i løpet av det siste året, til glede for både barn og voksne. Spesielt gjerdene mellom banen og bilene/parkeringsplassen er bra og gjør anlegget tryggere! Takk til Sparebankstiftelsen DNB, som var største bidragsyter til dette prosjektet.

Langrennsgruppa jobber videre med å finne sitt Nærmiljøanlegg for skileik og nærtrening og er nær en løsning hvor vi får produsere snø på Røa!

Bogstad Vinterparadis vil det nå i vinter jobbes med Garderobe- og kafebygget, som skal stå ferdig til neste sesong. Mer info om dette anlegget finnes på Bandygruppas nettsider.

R%F8a%20flyfoto%20merknader.png

Aktiviteter

24.01.2018
Etterskolebandy 2017

14:30 - 16:15

Bogstad Kunstisbane

10.03.2018
Bandy NM finalen herrer

18:00 - 20:00

Frogner stadion