rogerroa 2015-06-12 09:57:10

Medlemsinformasjon

Velkommen til Røa ILs nye hjemmeside med online påmelding.

Eksisterende medlemmer gjør følgende, når man skal betale eller melde på til en aktivitet.

Bruk Medlemsmeny i venstre kolonne. Om denne ikke synes på skjermen din, så trykker du på de tre strekene øverst til venstre.

1) Klikk på LOGG INN og fyll ut det brukernavn og passord du er blitt tildelt eller har opprettet selv. Har du glemt dette, så trykk på "Glemt brukernavn/passord". Passord sendes så til e-postadressen din. (Har du endret e-postadresse, kontakt post@roail.no)

2) Medlemskontingent må være betalt før du melder deg på en medlemsaktivitet/-arrangement. Du får beskjed om dette ikke er gjort.

3) Velg Mine medlemskap og betal for gruppeaktivitet om denne ligger der. Hvis ikke, trykk på Innmelding i gruppe og legg til/betal for denne. 

For å bli medlem, gjøres følgende først: 1) Fyll ut Bli medlem-skjema (NB. Gjelder KUN NYE MEDLEMMER) 2) Betal medlemskontingenten. (Kr 650 for aktive medlemmer). 3. Gjør pkt 1, 2 og 3 over. 

Medlemskontingenten for 2017 er som følger: Aktive medlemmer betaler kr 650 for medlemskap. Medlemmer ("tillitsvalgte" og andre som ikke er aktive utøvere i idrettslaget) betaler kr 250 for medlemskap. Vi har familierabatt med pris kr 1300 for hele familien. Betal denne via den som er registrert som Hovedmedlem i familien. Alle familiemedlemmer må være registrert i samme familie.

Som aktiv utøver i Røa IL MÅ du være registrert som medlem (aktivt medlemskap). Dette er et krav som Norges Idrettsforbund stiller til oss som idrettslag for at utøveren bl.a. skal være forsikret. 

- Medlemskontingenten gjelder kalenderåret, uansett om den betales tidlig eller sent på året. I januar sendes det ut krav om ny medlemskontingent.

Som medlem (ikke aktiv) støtter du Røas virksomhet for barne- og ungdomsidrett samt at du er stemmeberettiget ved idrettslagets årsmøter. Årsmøtet har bestemt at alle tillitsvalgte i idrettslaget minimum skal være "medlem".  

Utmelding skal skje skriftlig til post(at)roail.no

Betalt medlemskontingent blir ikke refundert ved utmelding "midt i året".

Ved spørsmål, kontakt post@roail.no 

Aktiviteter

13.08.2018
Sommerskiskole 2018

09:00 - 15:30

Nærområdet