per-ivar@roail.no 2019-08-26 10:44:50

Velkommen til dere som er født i 2012 i Langrennsgruppa!

Langrennstrening for 2012-gruppa sesongen 2019/2020

Langrennstrening for barn født i 2012 i Røa IL Langrenn starter med barmarkstrening på Bogstad skole, mandag 7. oktober fra kl 18:30 til 19:30. Dette er første mandag etter høstferien.

NB! Det vil være et foreldremøte på Bogstad skole kl 18:30 for foreldre i 2012- og 2011-gruppa, mens barna har trening.

Treningstilbud for sesongen 2019/2020

2012-gruppa har langrennstrening på mandager kl. 18:30 til 19:30 på Bogstad skole utover høsten. Når det kommer snø vil treningen flyttes over på jordet ved Bogstad camping, et område Røa langrenn har brukt mer og mer, eller i lysløypa ved Sørkedalen skiarena.

Langrennstreningene vil bli gjennomført med tanke på Røa IL sine verdier:

Glede - Mestring - Raushet

Gjennom langrennstreningen skal vi lære barna å bli bedre på ski gjennom varierte øvelser og lek med fokus på basisferdigheter. Det første året med langrennstrening er det viktig at barna føler seg trygge, har det gøy og blir kjent med langrennskonkurranser. Grunnlaget for treningen er «utviklingstrappa i langrenn» fra Norges skiforbund.

Følg 2012-gruppa på Facebook, kalt «Røa langrenn 2012», her vil dere finne løpende informasjon om trening og aktiviteter.

Behov for foreldre til "2012-gruppas Trenerteam"

Røa langrenn er i de yngste aldersgruppene foreldredrevet, og vi har behov for trenere (hovedtrener og hjelpetrenere) og lagleder (oppmann) til gruppa. Vi ønsker å skape et trenerteam med minst 10 voksne. Røa langrenn tilbyr trenerkurs og fadderordning for alle frivillige foreldre som er trenere eller lagledere. Det er ikke nødvendig å ha skibakgrunn for å være med i trenerteamet.

Meld din interesse i Facebook-gruppa til 2012 (kalt «Røa langrenn 2012») eller ta kontakt med Paal Berg som er treneransvarlig i styret på paal-berg@outlook.com.

Oppgaver i "Trenerteamet"

Hovedtrener vil ha hovedansvaret for å tilrettelegge treningene for gruppa. Treningene følger et ferdig opplegg som er utarbeidet av Røa langrenn. Hjelpetrenere skal bistå hovedtrener på treninger. Lagleder har som hovedoppgave å administrere gruppa. Lagleder har f.eks. ansvaret for å legge ut informasjon på Facebook-siden og gruppas hjemmeside, sette opp dugnadslister og bistå/veilede mht påmelding til renn, samt legge til rette for foreldremøter og samlinger sammen med resten av trenerteamet.

Ønsker du å bli en del av trenerteamet eller har spørsmål om langrenn for 2012 gruppa, så legg inn en kommentar på Røa Langrenn 2012 sin Facebook gruppe. Vi svarer så raskt som mulig.

 

Vennlig hilsen Røa Langrenn

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket