katarinaroa 2015-08-18 14:01:06

Røa Sommerskiskole 2015

 

RØA SOMMERSKISKOLE PROGRAM 2015

Allsidighet, fine naturopplevelser og mye moro var i fokus når langrennsgruppa på Røa Langrenn arrangerte sin første sommerskiskole.  Sommerskiskolen varte fra mandag til fredag, med strålende vær alle dager. Det viktigste for trenerne og lederne var at sommerskiskolen skulle være morsom, variert og utfordrende, derfor fikk deltakerne lov til å prøve mange aktiviteter, og de fleste fikk prøve noe de aldri hadde prøvd før.

Det er ingen tvil om at idrettsgleden er stor og at langrenn er noe av det morsomste man kan drive med, hele året. Barna fikk prøve seg på ulike aktiviteter som rulleski, hoppski, terrengsykling, kanopadling, sandvolleyball, frisbee, kondisjonstrening eller balanse. Det var mange steder vi fikk trene, og det var også mange steder vi badet. I løpet av uken badet vi i Bogstadvannet, Storøyodden på Fornebu, Kobberhaugtjernet, og sist men ikke minst på Frognerbadet, der alle fikk mulighet å utfordre høydeskrekken sin i stupetårnet.

2015 er Friluftslivets år. Året skal bidra til at barn og unge oppdager og får lyst til å drive med friluftsliv sammen med familien og på egen hånd senere. Vi hadde en fin overnattingstur til Kobberhaughytta hvor alle fikk sove i lavvo eller gapahuk. For en fantastisk natt vi hadde! Det var en stilig stjernehimmel med stjerneskudd over oss denne natta. Men det var ikke mange som klarte å holde øynene åpne etter en lang dag med skihopping i Midtstuen og sykkeltur opp til hytta.

Røa Langrenn satser på allsidighet og det sosiale. Aktivitetene på sommerskiskolen reflekterer dette – stor variasjon er både spennende og gir god trening! Samtidig møtes deltakerne på tvers av skoler og aldersgrupper, og mange vennskap stiftes i løpet av uken.

Alt er bra med langrenn – det er bra for kropp og sjel og det er en viktig del av vår identitet og kultur som er verdt å bringe videre. Trenerne synes det var spennende å gi videre og å inspirere deltakerne på sommerskiskolen. De gjorde sitt beste for å ta vare på alle og sørge for at barna fikk en best mulig opplevelse.

Vi håper at Røa Sommerskiskole ble avsluttet med mange slitne, men fornøyde barn på fredagen.

Takk til alle som var med på å bygge opp idretten vi alle er så glade i! Takk for i år!

bilde1.jpg

bilde2.jpg

 

bilde4.jpg

bilde5.jpg

bilde6.jpg

 

bilde7.jpg

 

 

 

Infobrev2.pdf RØA SOMMERSKISKOLE PROGRAM

Aktiviteter

24.05.2020
Bestilling av 10-rennspremie

00:00 - 23:55

Røa

25.05.2020
Akersposten Mærradalen Opp 2020

00:00 - 23:55

Radiumhospitalet - Mærradalen - Badeplassen

22.06.2020
Sommerskiskole 2020 uke 26 og 33

09:00 - 15:30

Nærområdet og i skihallen SNØ, om den er åpen.