per-ivar@roail.no 2015-05-11 14:39:40

TRENING i TERRENGSYKLING FOR BARN MELLOM 6 OG 12 ÅR:

Treningstider: Fellestrening skjer hver onsdag mellom kl. 17.30-19.00 Endringer varsles på gruppens lukkede facebookside: Lukket side for medlemmer i Sykkelgruppa for barn mellom 6 og 12 år .  Første trening i 2021 er onsdag 7. april.

Hovedfokus for treningene er mestring av sykling på sti og i ulendt terreng. Videre vil det treningene inneholde lek og øvelser med sykkel hvor man blir trygg på å håndtere sykkelen. Det vil etterhvert også bli trent på fart og tempo for å kunne mestre rittsykling.

P1030186.jpg

TRENING i TERRENGSYKLING FOR UNGDOM:

Treningstider: Fellestrening skjer hovedsakelig hver tirsdag mellom kl. 18.30-20.00 Endringer varsles på gruppens facebookside:  "Røa IL , Sykkel - barn & ungdom ".

I tillegg vil det enkelte uker arrangeres "tematreninger" for de ivrigste syklistene på andre dager i uken. I helgene kan det også komme initiativ til fellesturer i marka.

Hovedfokus for treningene er mestring av sykling på sti og i ulendt terreng. Videre vil det treningene inneholde lek og øvelser med sykkel hvor man blir trygg på å håndtere sykkelen. Det vil også bli trent på fart og tempo for å kunne mestre rittsykling.

Utstyr: En vanlig terrengsykkel er som utgangspunkt tilstrekkelig. Etter hvert som mestringsnivået stiger vil man ha tiltagende glede av oppgradert sykkel. Man får raskt utbytte av å bruke sykkelsko med klikkpedaler i treningen.

Treningen vil skje i grupper delt inn etter alder og mestringsnivå. Differensiering vil skje på treningen og vil kunne variere etter treningens innhold.

Oppmøtested: Parkeringen ved Cirkle K på Bogstad Camping, kl 18:30

Treningen gjennomføres i hovedsak i området rundt Jegersborgdammen og Hestehagan.

Treningen ledes av foreldetrenere i de ulike gruppene. I tillegg vil enkelttreninger ledes av trenere med særskilt kunnskap, erfaring og ekspertise.

Birkebeinertrippel_2018.jpg

 

TRENING FOR VOKSNE:

Dette er hovedrammene for treningene våre:

  • Tirsdager: Tempodrag i Sørkedalen (vanligvis rulletrening) - Oppmøtetid og sted: Circle K på Bogstad kl 18:00
  • Torsdager: Intervalltreninger i Olaf Bulls vei (NB! Passer for alle, og du kjører så hardt som du vil) - Oppmøtetid og sted: Circle K på Bogstad kl 18:00
  • Lørdager: Rolig langtur - Oppmøtetid og sted: Esso i Røa-krysset kl 12:00
  • Søndager: Rolig langtur - Oppmøtetid og sted: Esso i Røa-krysset kl 10:00

Gjennom sesongen legger vi inn terrengsykkelturer både i tillegg til og som alternativ til noen av landeveissykkeltreningene. 

Geir Thoresenog Paal Berg vil være ansvarlige for treningene fra Røa IL sin side.

Vi håper også at vi kan stille på flere ritt og arrangere våre tradisjonsrike utenlandsturer så snart smittesituasjonen tillater dette.

Vi ønsker alle som ønsker å teste sykkeltrening i Røa velkommen til våre treninger!

R%F8a_Sykkel_Voksen_1.jpg

 

Aktiviteter

08.01.2022
Røa Torg BandyCup 2022

09:00 - 20:00

Røa Kunstisbane Bogstad