rogerroa 2015-05-11 14:39:40

TRENING i TERRENGSYKLING FOR BARN OG UNGDOM:

Treningstider: Fellestrening skjer hovedsakelig hver tirsdag mellom kl. 18.30-20.00 Endringer varsles på gruppens facebookside:  "Røa IL , Sykkel - barn & ungdom ".

I tillegg vil det enkelte uker arrangeres "tematreninger" for de ivrigste syklistene på andre dager i uken. I helgene kan det også komme initiativ til fellesturer i marka.

Hovedfokus for treningene er mestring av sykling på sti og i ulendt terreng. Videre vil det treningene inneholde lek og øvelser med sykkel hvor man blir trygg på å håndtere sykkelen. Det vil også bli trent på fart og tempo for å kunne mestre rittsykling.

Utstyr: En vanlig terrengsykkel er som utgangspunkt tilstrekkelig. Etter hvert som mestringsnivået stiger vil man ha tiltagende glede av oppgradert sykkel. Man får raskt utbytte av å bruke sykkelsko med klikkpedaler i treningen.

Treningen vil skje i grupper delt inn etter alder og mestringsnivå. Differensiering vil skje på treningen og vil kunne variere etter treningens innhold.

Oppmøtested: Parkeringen ved Cirkle K på Bogstad Camping, kl 18:30

Treningen gjennomføres i hovedsak i området rundt Jegersborgdammen og Hestehagan.

Treningen ledes av foreldetrenere i de ulike gruppene. I tillegg vil enkelttreninger ledes av trenere med særskilt kunnskap, erfaring og ekspertise.

Birkebeinertrippel_2018.jpg

 

TRENING FOR VOKSNE:

Fra og med sesongen 2019 har vi fellestreninger med Frikransen. Sammen står vi sterkere og bedre deltakelse og effekt av treningen

Dette er hovedrammene for treningene våre:

  • Tirsdager: Tempodrag i Sørkedalen (vanligvis rulletrening) - Oppmøtetid og sted: Circle K på Bogstad kl 18:00
  • Torsdager: Intervalltreninger i Olaf Bulls vei (NB! Passer for alle, og du kjører så hardt som du vil) - Oppmøtetid og sted: Circle K på Bogstad kl 18:00
  • Lørdager: Rolig langtur - Oppmøtetid og sted: Esso i Røa-krysset kl 12:00
  • Søndager: Rolig langtur - Oppmøtetid og sted: Esso i Røa-krysset kl 10:00

Gjennom sesongen legger vi inn terrengsykkelturer både i tillegg til og som alternativ til noen av landeveissykkeltreningene. 

Arild Christophersen, Geir Thoresen, Kjell Vidar Husnes og Paal Berg vil være ansvarlige for treningene fra Røa IL sin side, mens Øyvind Berg er kontaktperson i Frikransen.

Vi har også lyst til at våre ryttere forsøker å stille i følgende ritt i 2019-sesongen:

  • Enebakk Rundet, onsdag 1. mai
  • Nordmarka Rundt, søndag 19. mai
  • Askerrunden, torsdag 30. mai
  • Lillehammer - Oslo, lørdag 22. juni
  • Øyeren Rundt, søndag 11. august
  • Birkebeinerrittet, lørdag 31. august

Vi ønsker alle som ønsker å teste sykkeltrening i Røa velkommen til våre treninger!

R%F8a_Sykkel_Voksen_1.jpg

 

Aktiviteter

24.03.2021
Digitalt Årsmøte Røa IL

19:00 - 20:30

Digitalt