INFO OM RØA BOGSTAD TRIATLON 24. JUNI

Hei alle sammen, og takk for at dere vil tilbringe en varm sommer ettermiddag aktivt med oss på Røa Bogstad Triatlon.
Vi ønsker dere velkommen og her kommer litt praktisk informasjon:
 • I år har vi opplevd stor pågang til Bogstad Badeplass, spesielt i løpet av de siste varme dagene. Med en nydelig vær i sikte forventer vi at det blir mange som benytter stedet. Vi må derfor gjøre noen tiltak for at arrangementet skal være trygg på alle måter. Vi kommer til å markere området og håper de fleste badegjester plasserer seg utenfor markeringene, men vi har ikke lov å sperre. Vi ber derfor at alle viser hensyn.
2020-06-23
per-ivar@roail.no
INFO OM RØA BOGSTAD TRIATLON 24. JUNI 2020:
 
ANKOMST / REGISTRERING
Når dere ankommer Badeplassen, kom bort til registreringen. Det er bare et barn med foreldre om gangen som kan komme innom for å ikke skape kø. I mellomtiden kan dere plassere sykkelen og klær til skift ved sykkelstativene. Vi benytter bare den ytterste sykkelstativrekken til venstre under konkurranse. Når en gruppe er ferdig med sykkeletappen ber vi at foreldre flytter syklene til noen av de andre ledige stativer for at neste gruppe kan få plass til sin sykkel.
STARTTIDER
Gruppe 1. Minitri: 50 m svøm - 1200 m sykkel - 500 m løp
Start 16:30 til 17:00 - start med 2 min mellomrom
16:30: f. 2010 (10 år): 7
16:32: f. 2011-2012 (8-9 år): 6
16:34: f. 2013-2014 (6-7 år): 7
Gruppe 2. Barnetri: 125 m svøm - 3 500 m sykkel - 1 200 m løp
Start 17:00 til 17:40
17:00: f. 2008-2009 (11-12 år): 6
Gruppe 3. Supersprint: 350 m svøm - 7 000 m sykkel - 2 400 m løp
Start 17:45 til 18:30
17:45: f. 2007-2001 (13-19 år): 8
 
BRIEFING
5-10 min før start i hver gruppe skal vi ha briefing ved registrerings området. Derfra skal vi gå direkte til start. Ta derfor med deg alt du trenger til svøm på briefingen.
 
SVØM
Vannet måler i dag 22 grader, og det blir ikke lov å benytte våtdrakt. Barn på minitri svømmer på grunt vann hvor det er mulig å vasse, men målet er å utfordre seg selv og svømme litt :)​ Svømmer dere med hode under vann, da er det lurt å ha svømmebriller.​ Om dere har det, er det mulig å benytte et sparkebrett i Minitri og Barnetri. Har dere en badehette, ta med den, ellers har vi noen dere kan få. Alle barna som deltar i triatlon skal være synlige for oss i vannet og ha på badehette. Vi har to personer i vannet som følger med barna. Det blir utplassere to bøyer i vannet.
  • Minitri har landstart. Barn skal runde først den venstre boyen så svømme bort og runde den andre boyen på høyre side og svømme til land hvor de går ut og løper til sine sykler i et oppmerket løype.
  • Barnetri har start ved bryggen (vannstart) og svømme til første boye, runde den på venstre side og svømme til land.
  • Supersprint starter også ved bryggen (vannstart) og svømmer til andre bøye, runder den på venstre side og svømmer tilbake til brygga, snur der og videre mot den første boyen som rundes på venstre side og svømmes til land.
SYKKEL
Husk å ha med dere sykkelhjelm, og sjekk bremser på sykkelen fungerer. Når dere kommer fra svømmingen til sykkelen, ta på sko og det dere har lyst å ha på under sykkel og løpe etappene. Dere må leie sykkelen til en oppmerket linje og kan sette dere på sykkelen ETTER linjen (ca 30 m). VIKTIG: alle må holde til høre under syklingen. Veien er ikke veldig bredt og det er viktig av vi tar hensyn til fotgjengere. I enden av veien runder man et "tuntre" mot klokke og sykler tilbake, husk å holde til høyre. Barnetri og Supersprint sykler flere runder og må derfor vende rund en kjegle. Når man er ferdig med sin sykkeletappe må man gå av sykkelen FØR linjen og leie sykkelen på plass før man kan gå ut på løp.
  • Minitri sykler en runde
  • Barnetri sykler tre runder
  • Supersprint sykler 6 runder
LØP
Følg markering ut på løp fra sykkelstativene. Løpetraseen går i motsatt retning enn sykkelløypa.
  • Minitri løper 250 m en vei, vender, løper tilbake og i mål.
  • Barnetri løper helt til bommen og tilbake i mål.
  • Supersprint løper til bommen og tilbake, rund en kjegle foran målgangen, en gang til samme løype og i mål.
I mål blir dere møt av foreldre og Klubbrepresentanter som har en medalje, noe og spise og drikke (innpakket).
Vi pleier å ha litt servering under disse konkurranser, men på grunn av smittefare, er dette ikke tillat i år, derfor serverer vi vannflasker og muslibarer ved målgang.
Ved registreringsområdet vil vi ha også cisterner med vann og antibac. Vi ber om at dere holder god (minst 1 m) avstand til hverandre. Føler dere forkjølet - bli heller hjemme. Vi har en ny konkurranse rett etter sommerferien, den 12 august.
ENDRINGER
Vi forbeholder oss retten til endrigner i programmet som resultat av f. eks. væromslag eller andre omstendigheter som innebærer at trygg gjennomføring ikke blir mulig.
- ved tordenvær avlyses svømming og konkurransen gjennomføres som duatlon (sykkel og løp).
- ved for stor mengde mennesker som oppholder seg i området kan supersprint distansen endres til aquatlon.
Fortløpende vurdering vil bli gjort på stedet.
OSLO AQUATLON CUP
Kl. 19:00 starter Oslo Aquatlon Cup. Alle er velkommen til å se på de råeste ungdomstriatleter i Oslo-regionen konkurrere i aquatlon den gangen. Her er link til informasjon på Facebook siden. Påmeldingen til aquatlon er fortsatt åpen i dag.
Hjertelig velkommen til Røa Bogstad Triatlon og Oslo Aquatlon Cup!

Svømming_VedVannet.jpg

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket