Røa IL på Nordisk Triathlon Camp 2018

Fire utøvere fra triatlon-gruppa i Røa IL deltok på Nordisk Triathlon Camp i Jönköping i Sverige.

2018-07-12
per-ivar@roail.no

Triatletene våre var Eirik (05), Mikkel (05), Filip (02) og Carl August (04). I tillegg var Øystein med som trener på svømming og Espen var engasjert av triatlonforbundet som hovedansvarlig på sykkel.

Deltakerne ble delt inn i tre grupper; grønn (12-13 år), gul (14-16 år) og rød (17-20 år). 

Tirsdag ble det gjennomført svømming (OW), sykkel og løping for alle gruppene. På sykkeløkta var det et stort fokus på teknikk og rullesykling. Løpetreningen besto av drills og intervall. Mange fikk gode opplevelser og gikk slitne til sengs.

Onsdag ble det arrangert triathlonstafett med tre på hvert lag. Distansene var 300 meter svømming, 4,5 km sykkel og 1,2 km løp. Konkurransen ble arrangert ca 12 km utenfor byen ved et idyllisk vann hvor den lokale klubben har ukentlige treningskonkurranser. Her er det satt opp permanente sykkelstativ og om sommeren er det inntil 150 stk som deltar. Det er fire ulike distanser, se forøvrig vedlagt bilde.

Torsdag var det igjen OW svømming, sykkel (rolig tur) og løp.

Fredag var det langtur sykkel og utøverne kunne velge mellom 15 km, 31 km, 50 km og 80 km. De som syklet den lengste ruta fikk prøvd IM løypa. Røa sine dyktige triatleter valgte de to lengste alternativene. De som ikke var med på den lengste turen fikk også en OW økt. Dagen ble avsluttet med et hyggelig sosialt arrangement, og alle fra Røa koste seg på stranden.

Mikkel og Carl gjennomførte en teknikk økt svømming på lørdag morgen og fikk svømt OW i IM løypa på søndag.

Det er mye trening på campen, men også god tid sosiale aktiviteter. Campen kan absolutt anbefales for både nye og erfarne Røa Triatlon-atleter.

NordisTriatlonCamp_2018_Jonkoping_3_CarlAugust.jpg

NordisTriatlonCamp_2018_Jonkoping_4_FilipMeo.jpg

NordisTriatlonCamp_2018_Jonkoping_6_Mikkel_Eirik.jpg

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket