Det er travle dager for våre fantastiske frivillige

I går gjorde vi et lite eksperiment!

Vi sendte ut en invitasjon den 21. desember (med en påminnelse i går til morgenen) til 36 frivillige for å ta et gruppebilde onsdag 9/1-19 på klubbhuset. 

Her er resultatet!

2019-01-10
per-ivar@roail.no

Vi ønsket å gjøre litt stas på de fantastiske frivillige som engasjerer seg og har et varmt hjerte for Røa IL. Vi inviterte derfor 36 av våre ildsjeler til et gruppebilde kl 18 i går kveld her på klubbhuset. 

Men.........litt som vi også mistenkte; Dere brenner virkelig for barna deres, klubben deres og stiller opp for laget deres. Det går foran det meste.

Det raste inn med meldinger som "Jeg må kjøre en gruppe barn på trening", "Jeg må stille på kamp", "Jeg må først få minstemann på bandy, deretter den mellomste på langrenn, men kan komme kl 19"....etc, etc. 

Det stilte 4 stykker! Fire flotte representanter for flere av idrettene våre. Og - selvfølgelig - flere av dem hadde dårlig tid fordi de måtte rekke kamp eller trening. 

Allikevel: Takk for den fantastiske innsatsen dere gjør! Selv om vi hadde håpet på et flott bilde, så vet vi hvor hjerte deres befinner seg:)

Da blir det ekstra spennende å se hvor mange som kommer på ettermiddagen og kvelden, når Hovedstyret invitere ALLE tilltitsvalgte og frivillige til samling ettermiddagen og kvelden den 27. februar under temaet "Idrettsforeldre". Mer info kommer, men vi anbefaler absolutt at du setter av denne kvelden, da vi får både støttespillere og svært profilerte innledere på plass den kvelden. 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket