Velkommen til påskesamling i Skien

Norges Triatlon Forbund ønsker hjertelig velkommen til påskesamling i Skien Fritidspark 13.-18. april. Samlingen er for ungdommer i alderen 12- 22 år.

Dette er en mulighet for alle i Røa IL til å bli kjent med og teste triatlon.

2019-02-13
per-ivar@roail.no

Dette er en samling hvor ungdommer med felles interesser skal få muligheten til å trene sammen og bli coachet/trent av dyktige trenere. Samhold og det sosiale vil selvsagt også være i fokus. Med sin umiddelbare nærhet til alt en treningsglad ungdom kunne tenke seg, er Skien Fritidspark en perfekt plass med tanke på trening og hyggelig samvær.

Det blir delt inn i tre grupper, basert hovedsakelig på alder (fysiologisk utvikling), men med muligheter for tilpasninger på hver økt. Hver gruppe har treninger tilpasset deres alder og kommer til å forholde seg til en til to trenere.

Selve leiren vil være i Skien fritidspark. Her kommer vi til å overnatte i fritidsparkens eget hotell. Fra hotellet er det korte avstander til løpebane, lysløype, basseng, spinningsal, styrkerom, basisrom, badeland m.m.

Samlingen starter lørdag 13. april kl 17.00 og avsluttes torsdag 18. april kl 12.00. Dere er selv ansvarlig for å komme dere til og fra samlingen.

Under denne samlingen kommer svømming og løping til å bli prioritert. Det vil også blir noe sykkeltrening i spinningsal og basis.

 

Merk dere at påmeldingsfristen er 31.mars, så her er det bare å få melt seg på ved å følge linken under:

https://www.deltager.no/paskesamling_skien_fritidspark_2019_13042019

 

Skulle det være noe du lurer på er det bare å ta kontakt med meg, og ellers håper jeg vi ses på samling i Skien 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket