Nyheter

Røa IL har inngått et samarbeid med Røa Vel og kirkene i bydelen for å nå ut til hele befolkningen i vårt område. Vi gir ut bladet "Tett på" i papirformat til 5500 husstander. I tillegg spres dette elektronisk. 

I hvert nummer har Røa IL 4 sider.

I vedlegget nedenfor finner du det siste nummeret av Tett på, og Røa ILs stoff finner du på side 14-17.

Dette nummeret har fokus på åpningen av bandy- og langrennssesongen, den nye sykkelgruppa og knøttefotball. 

God lesning!

05.10.2020
- per-ivar@roail.no

Oppdatert: 16. november 2020, kl 15:50

Siste nyhetsoppdatering lagt ut 16. november(se lister lengre nede):

- Oslo Kommune:  Ytterligere nedstengning av idretten (

Garderobene er fremdeles stengte og det er kun tillat for trening for de under 13 år fra tirsdag 17. november kl 13:00.  Kun barn i barneskolealder og toppidrettsutøvere under 20 år kan bruke gymsal/trene innendørs. Barn og ungdom under 20 kan trene utendørsidretter. Vi minimerer bruk av klubbhuset. Styrkerommet er stengt for ALLE!

Unngå bruk av toalettene, hvis mulig.

Gymsalen  er åpen for bruk innenfor gjeldende smittevernsregler - fra 17. november er det ikke tillat å trene i hallen de over 13 år hvis de ikke er toppidrettsutøvere. 

Det er viktig for oss at Røa IL er en trygg arena for alle, og vi gjør derfor tiltak for å minimere risikoen for smitte.

Some information in English further down.

Administrasjonen i Røa IL følger med på utviklingen, men vi trenger også hjelp fra dere som medlemmer. Les mer nedenfor.

09.03.2020
- per-ivar@roail.no

Foreldre, trenere og støtteapparat til cerebral parese (CP)-laget vårt fikk onsdag 9. september velfortjent anerkjennelse fra Idrettspresident Berit Kjøll og Forfatter Trygve Gulbranssens Minnefond.

10.09.2020
- per-ivar@roail.no

SpareBank1 Østlandet har satset på Røa IL gjennom flere år, og de stilte opp igjen for Langrennsgruppa i forbindelse med Koronakrisen. 

Viste du at du at du som medlem i Røa IL og privat- eller bedriftskunde har en spesiell tilgang til SpareBank1 Østandet?

Flere av oss som har vært i kontakt med SpareBank1 Østlandet  har fått ekstra god hjelp og spart penger!

24.01.2020
- per-ivar@roail.no

Trimgruppa har treninger på mandager, tirsdager og torsdager. Velkommen, enten du er ny eller rutinert deltaker! Trykk på overskriften for å se tider. Samme opplegg som angitt i "brosjyren" nedenfor. Gratis prøvetime

06.01.2020
- rogerroa

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket